SESSIES2020-10-29T14:08:24+00:00

.

De Pilates Studio biedt verschillende soorten sessies, zoals:

.

AANMELDEN!

.

Privé sessies

Dit zijn één op één lessen, geheel op maat. Er wordt gebruik gemaakt van de complete reeks Pilates apparatus zoals de Reformer, Cadillac, Chairs,Barrels, mat en andere kleinere hulpmiddelen. Privélessen maken het mogelijk om de sessie aan te passen om aan de specifiek behoeftes van de cliënt te werken. Zo kan er volop aandacht aan detail worden gegeven en kan de klant vooruitgang boeken.

 .

Duo sessies

Deze vorm van sessies maakt het mogelijk om de kosten van een privéles te delen en toch nog een sessie met persoonlijke aandacht te volgen. Om de ideale vooruitgang te garanderen, wordt de cliënt samengebracht met een partner met een vergelijkbare lichaamstype en lesniveau.

 

 .

 .

Wall-Unit (3-5 personen met mat en Cadillac)

Tijdens deze lessen wordt er gebruik gemaakt van de Cadillac in combinatie met matoefeningen om het lichaam veilig en efficiënt te versterken en uit te stretchen.

.

 .

Mat sessies

De matlessen zijn een reeks gecontroleerde grondoefeningen. Er wordt vooral focus gelegd op het versterken van de Powerhouse (core) zonder apparatus. Er zijn dan maximaal 7 a 10 cliënten die nauw in de gaten worden gehouden door een trainer. Op die manier kan de kwaliteit van het werk met oog voor detail gegarandeerd worden. 

Mat sessies Dinsdag om 18.30 en 19.30.

 

.

Suggesties om mee te beginnen:

Privé sessies: Privésessies zijn voor iedereen, op elk niveau, omdat ze kunnen worden afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant.

Mat/Wall sessions: Om deel te nemen aan een groepsles moet je gezond zijn zonder ernstige verwondingen of complicaties.

Lerarenopleiding

De Pilates Studio in Den Haag is een thuis geworden voor honderden pure Pilates trainers en studio's in Europa, de VS en Rusland om bij te scholen.
Het Pure Pilatesopleidingsprogramma van Romana staat in de branche hoog aangeschreven en staat bekend om zijn diepgang en kwaliteit van het onderwijs.
De leraren die actief zijn in Romana's Pilates, blijven de methode belichamen en onderwijzen zoals Romana door Joseph Pilates werd onderwezen.

Contact

Den Haag
Pilates Studio

Keizerstraat 32
2584 BJ Den Haag
070 350 8684

Pilates

The Pilates Studio opened its doors in Den Haag in 1994.

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch