TRAINERS2020-11-02T14:02:15+00:00

Marjorie Oron, Level X Trainer

Marjorie is een van de weinige trainers op het hoogste niveau van Romana's Pilates (niveau X) ter wereld. Ze is gecertificeerd om alle seminars van eenvoudig tot geavanceerd te geven, inclusief alle tests voor het Pilates Teacher Certification Program van Romana. Haar enorme kennis en hoge aandacht voor detail maakt haar benadering van het werk uniek. Ze blijft inspireren tijdens en buiten haar werk.

Er is wereldwijd veel vraag naar Marjorie, omdat haar passie voor het werk en haar expertise iedereen naar nieuwe hoogten leidt, die de kans krijgt om met haar te werken. Naast een inspirerende trainer en coach, heeft ze het vermogen om te presenteren aan een groep, maar ook om haar diepe inzichten en begrip van de methode uit te dagen en te delen.

 Als professionele danseres studeerde Marjorie aan de Rotterdamse Dansacademie en ging ze dansen bij het moderne jazzdansgezelschap "Djazzex". Vier jaar later verhuisde ze naar New York om zich aan te sluiten bij het wereldberoemde klassieke balletgezelschap "Dance Theatre of Harlem".

Tijdens haar tijd in New York maakte ze kennis met Romana en Pure Pilates omdat ze een ernstige enkelblessure had. In dit proces ontdekte Marjorie haar innerlijke vuur voor Pilates en leerde het systeem binnenstebuiten, samen met Romana om Pilates-instructeur te worden. Na certificering opende ze in 1994 de eerste erkende Pilates-studio in Europa en ontving Romana's zegen voor de opening. Marjorie bleef decennia lang studeren bij Romana Kryzanowska en werd door Romana uitgekozen om het eerste pure Pilates-lerarenopleidingsprogramma in Europa te starten.

Jane Poerwoatmodjo, Level 3 Trainer

Jane is afgestudeerd aan de Dansacademie Rotterdam. Ze danste met verschillende gezelschappen zoals Djazzex, Montreal Dance in Canada en Conny Janssen Danst. Ze ontving haar Pilates-training in de Pilates Studio in Den Haag en op seminars gegeven door Romana Kryzanowska, Sari Mejia Santo en Juanita Lopez. Ze kwalificeerde zich als Pilates-trainer in 1998 en werkt sindsdien in de Pilates Studio. Ze geeft les aan de Dansacademie Rotterdam en aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Jane Poerwoatmodjo is partner in de Pilates Studio in Rotterdam en een Pilates Level 3 Trainer van Romana.

Contact

Den Haag
Pilates Studio

Keizerstraat 32
2584 BJ Den Haag
070 350 8684

Pilates

The Pilates Studio opened its doors in Den Haag in 1994.

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch