OVER BOND2017-11-01T15:09:30+00:00

.

The boys from BOND.

Jongens zijn we. Jongens van volwassen leeftijd misschien. Maar in ons hart nog altijd de jongens die uit het raam keken als een Porsche in de straat parkeerde. (‘Het is een 911 Carrera!’) Of als een Maserati Biturbo op de linkerbaan de BMW van pa voorbij reed. (‘Harder pap. Hárder!’) Gestopt met dromen zijn we nooit. We hebben ze alleen verwezenlijkt. Met BOND.

Met BOND kopen en verkopen we de auto’s uit onze jongensdromen. Auto’s die al legendes zijn. Auto’s die het gaan worden. Eén voor één in smetteloze staat, motorisch 100% en met een traceerbare historie. We investeerden in een ruimte die groot genoeg is om een ruim assortiment te huisvesten. En die ons tegelijkertijd beperkt om alléén die auto’s op te nemen die passen in de door ons opgestelde BOND standaard. Een showroom met allure. Industrieel van uitstraling, zodat alle aandacht uitgaat naar de auto’s met karakter.

Deel onze passie.

Het is de plek waar wij met gepassioneerde mensen onze dromen mogen delen. Door te praten over auto’s. Bijzondere ervaringen over auto’s te delen. En misschien zelfs een auto te kopen – al is dat niet eens voorwaarde. Als het maar de plek is waar mannen en vrouwen  weer even ongegeneerd kunnen genieten.

Wat vind je bij BOND?

Bijzondere auto’s. Auto’s die nekken doen draaien. Auto’s met een hoog oh-en-ah-gehalte. Merken? Maserati, Ferrari, Porsche, Bentley, Jaguar, maar ook die bijzondere Abarth of Exclusieve Mini JCW. Van praktisch nieuw tot en met klassiek. Elke auto verkeert in topstaat. Carrosserie, motor, chassis: je komt als auto bij BOND niet zomaar de showroom in.

Antwoord op al je vragen.

Omdat we zelf tientallen jaren jongen zijn gebleven, kennen we nog alle specs, modellen en prijzen. Weet je al wat je wilt? Prima. Twijfel je tussen een 911 en een Maserati GT? Kom kijken. Ruiken. Zitten. Rijden. Of vraag ons advies. Dat is altijd onafhankelijk, altijd eerlijk, altijd vriendelijk. En besluit je niets te kopen, dan zijn we tóch blij: omdat je je ervaringen met ons hebt gedeeld. Omdat we jou een volgende keer vast wel kunnen helpen.

 

.

De 4 zekerheden van BOND

Jong of oud. Bekend model of collectors item. 3442 km of al wat jaren ervaring. Elke auto verkeert in de staat die onze goedkeuring kan wegdragen. En je weet nu dat we kritisch zijn. Kritisch op de volgende punten:

1.  De technische en cosmetische historie is aantoonbaar

2.  De auto is altijd volgens fabrieksspecificaties onderhouden

3.  De auto is in technische topstaat

4.  Merk, type, uitvoering heeft zich bewezen als degelijk en betrouwbaar

.

Voor aflevering ontvangt elke BOND auto:

–   Een technische controle

–   Een uitgebreide reconditioneringsbeurt

–   Indien nodig een beurt conform de specificaties van de fabrikant

–   Fabrieksgarantie of 6 maanden BOND garantie

.

Rene Chaudron
Rene ChaudronPartner
Ruim 25 jaar ervaring in het topsegment van de Automotive. Enorm (europees) netwerk, vindt altijd wat je zoekt en beter. Kent de ins- en outs van alle topmodellen. Bevlogen autokenner en echte liefhebber & specialist op het gebied van Porsche.

.

Jochem Mooijman
Jochem MooijmanPartner
Van jongs af aan groot autoliefhebber en IVA afgestudeerd. Ruim 15 jaar ondernemerservaring en nu met BOND bevlogen actief met zijn grote passie, auto’s. Autohart met een grote voorliefde voor BMW.

.

Contact

BOND Den Haag BV
IJssel 1

2491 BW. DEN HAAG
E. info@bonddenhaag.nl
T. 070 – 7633 133

Over ons

Legendarische auto’s. Smetteloos. Uitmuntend. Hoe? Bond is kieskeurig, bijna obsessief. Bond gelóóft niet, Bond onderzoekt. De achtergrond, techniek, historie. De Bond Standaard.

en_USEnglish
nl_NLDutch en_USEnglish