DIENSTEN2017-11-01T15:11:59+00:00

.

Consignatie. Wij verkopen waar jij geen zin in of tijd voor hebt.

Eigenlijk zou je de ruimte in je garage graag willen besteden aan iets anders. Maar je hebt geen zin in Marktplaatskoopjesjagers. Ook dan helpt BOND. Voor jouw bijzondere auto ruimen we graag een plekje in onze showroom in. We bepalen samen met jou een reële verkoopprijs en onze al even reële courtage. En vervolgens doen wij de rest: je auto in topconditie laten shinen, letterlijk en figuurlijk. Periodiek krijg je van ons te horen wat de interesse is. En reken maar dat we voor jouw auto net zo hard lopen als voor elke andere bij BOND. Via ons bereik je de doelgroep die je wilt. En die bereid is de prijs te betalen die je wilt ontvangen.

.

.

Import & export. Daily business voor BOND

Heb je een auto op het oog die je wilt importeren? Of je eigen auto exporteren? En heb je niet de tijd om alle formaliteiten zelf te doen? Of ben je niet bekend met alle procedures en douanevoorschriften? Voor BOND is de import en export van exclusieve auto’s dagelijks werk. Werk dat we met alle plezier ook voor jou doen. Onze ervaring bespaart je tijd, geld en vooral ergernis. We nemen je het complete traject uit handen. En leveren de auto af waar je maar wilt.

.

..

Stalling. Omdat je wel de lusten maar niet de lasten wil.

Rijden, dat is wat je wil als je tijd hebt! Niet eerst accu laden, banden oppompen, wassen enzovoort. Nee, in je schaarse vrije tijd wil je rijden! Wij bieden in samenwerking met een betrouwbare partner veilige en beveiligde stalling aan. Droog, verwarmd en met alle comfort die je mag verwachten. Het enige wat je hoeft te doen is vantevoren bellen, je auto wordt klaargezet en rijden maar.

.

.

Zoekopdracht. Waar ben je naar op zoek? BOND zoekt mee.

Je bent op zoek naar dat ene model. In die en die uitvoering. Met maximaal zoveel km op de teller. En je vindt ‘m niet. Laat BOND meezoeken. We hebben nogal wat connecties. In binnen- en buitenland. Eén belofte: áls die auto ergens staat, vinden wij ‘m. Als het moet schakelen we ons complete Europese netwerk in. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op. Bespreek je wensen. Geef je budget aan. En vertel ons vooral waaróm die auto zoveel voor jou betekent. Dat verhaal willen we graag horen, autoliefhebbers als we op de eerste plaats zijn. Het is voor ons de adrenaline om met 200% energie op zoek te gaan. Vrijblijvend, dat spreken we af. En alléén als de auto die we vinden BOND-proof is: schadevrij, motorisch 100% en dealeronderhouden.

.

Meer weten? Neem contact op en maak een afspraak.

Wij adviseren vrijblijvend en denken graag mee om tot de slimste en best passende oplossing te komen.

.

Contact

BOND Den Haag BV
IJssel 1

2491 BW. DEN HAAG
E. info@bonddenhaag.nl
T. 070 – 7633 133

Over ons

Legendarische auto’s. Smetteloos. Uitmuntend. Hoe? Bond is kieskeurig, bijna obsessief. Bond gelóóft niet, Bond onderzoekt. De achtergrond, techniek, historie. De Bond Standaard.

en_USEnglish
nl_NLDutch en_USEnglish