Openingstijden

Den Haag:
Ma t/m Do: 9:00-20:30.
Vrijdag 8:30 - 17:00.

Rotterdam:
Ma t/m Do: 9:00 - 20:30.
Vrijdag 9:00 - 17:00.

 

 

 

Trainers

Marjorie Oron

Marjorie Oron, pionier in de methode in de Benelux en eigenaresse van de Pilates Studio Den Haag en Rotterdam, is afgestudeerd aan de Rotterdamse dansacademie. Zij is voormalig danseres van het gezelschap Djazzex in Den Haag en het Dance Theatre of Harlem te New York. Zij had niet alleen als eerste in de Benelux een Pilatesstudio, maar had ook het eerste opleidingscentrum in Europa in de pure methode. Marjorie Oron geeft internationaal vele trainingen en neemt als Romana's Pilates Trainer Level 2 ook examens af.

 

 

 

 

Jane Poerwoatmodjo

ps-jane

Jane Poerwoatmodjo is afgestudeerd aan de Rotterdamse Dans Academie. Zij heeft als danseres in meerdere gezelschappen gewerkt, waaronder Djazzex, Montreal Danse in Canada en Conny Janssen Danst. Zij heeft haar opleiding doorlopen in de Pilates Studio Den Haag, na seminars van Romana Kryzanowska, Sari Mejia Santo en Juanita Lopez. In 1998 behaalde zij haar diploma en werkt sindsdien bij de Pilates Studio. Zij doceert lessen op De Dansacademie Rotterdam en Het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Jane Poerwoatmodjo is partner van The Pilates Studio in Rotterdam en een Romana’s Pilates Level 3 Trainer.

 

 

 

Jasmin Strohmaier

ps-jasmin

Jasmin Strohmaier is sinds 2007 als gediplomeerd pilates trainer werkzaam in The Pilates Studio® Den Haag en Rotterdam. De opleiding tot Pilates trainer is zij begonnen in Griekenland en uiteindelijk heeft zij de opleiding met success afgerond in het opleidingscentrum van Marjorie Oron. Voor Jasmin’s carriere als Pilates trainer is ze als uitvoerend danser / dansdocent afgestudeerd aan de Niki Kondaxaki – Bakali te Athene, Griekenland. In het laatste jaar van haar opleiding is Jasmin met Pilates in aanraking gekomen. Haar interesse was gelijk gewekt en na een aantal projecten als danser te hebben gewerkt, heeft ze zich gefocussed om Pilates trainer te worden.

 

 

 

Renate de Jong

ps-renate

Renate de Jong is sinds 2011 als gediplomeerd pilates trainer werkzaam in The Pilates Studio® Den Haag en Rotterdam. De opleiding tot trainer heeft zij met succes gevolgd in het opleidingscentrum van Marjorie Oron. Naast Pilates trainer is Renate als choreografe en dansdocente werkzaam bij o.a. Hofplein Rotterdam, Jongerentheater Quint en als freelancer. Bij Hofplein Roterdam geeft zij o.a. les op De Jeugdtheaterschool, Theaterhavo/vwo en is ze choreografe van verschillende producties. Daarnaast geeft Renate ook dansles aan mensen met een verstandelijke beperking, en is ze hoofddocent van de peuter- en kleutertheaterlessen. Renate is afgestudeerd aan De Rotterdamse Dansacademie. Hier kwam zij voor het eerst in aanraking met Pilates en was meteen verkocht aan deze trainingsmethod 

 

 

Eugenia Tapiz

ps-eugenia

Eugenia is sinds Mei 2013 gediplomeerd trainer en werkzaam in The Pilates Studio® Den Haag. De opleiding tot trainer heeft zij met succes gevolgd in het opleidingscentrum van Marjorie Oron. Zij is ook afgestudeerd als vertaler aan de Argentijnse Nationale Universiteit,en werkt ze nu voor verschillende bedrijven als vertaler. Ze is voor het eerst met Pilates in contact gekomen in Argentinie¨ nadat ze gestopt was met Rolschaatsen en een andere fysieke activiteit zocht. Echter, nadat ze verhuisde naar Spanje en last kreeg van haar rug, kwam ze terug bij de Pilates methode.

 

 

 

 

Christine Bertrand

ps-christine

Christine is afgestudeerd als licentiate filosofie en werkte jarenlang voor een uitgeverij. Na een rugoperatie kwam ze in contact met pilates en was vanaf de eerst les verkocht. Haar fascinatie voor de methode bleef groeien, zodat ze op een bepaald ogenblik besloot de opleiding in Den Haag te volgens bij Marjorie Oron. Deze heeft ze in oktober 2016 succesvol afgerond en sindsdien werkt ze in The Pilates Studio® Den Haag en Rotterdam. Tevens werkt ze in studio's in Brussel en Antwerpen, haar woonplaats.

 

 

 

 

Marjolijn Hols

ps-marjolijn

Marjolijn Hols is sinds 2016 als gediplomeerd pilates trainer werkzaam in The Pilates Studio Den Haag en Rotterdam. De opleiding tot trainer heeft zij met succes afgerond in het opleidingscentrum van Marjorie Oron. Zij heeft in 2003 haar HBO diploma Facility Management afgerond en heeft daarna allerlei diverse commerciële functies gehad. Marjolijn is in aanraking gekomen met Pilates omdat ze zelf een hernia kreeg. De Pilates methode heeft haar geholpen na het herstellen van de herniaoperatie, maar daarna heeft het haar ook flexibeler en sterker gemaakt. De methode intrigeerde haar enorm, waarna ze besloten heeft, om zelf ook de opleiding te gaan volgen