www pilates nl

www pilates nl - pilates-studio-rotterdam-001-78386cdaf1

www.pilates.nl 

Heeft u interesse in het volgen van een Pilates les in de pure methode in de omgeving van Den Haag of Rotterdam?

De Pilates Studio, de eerste pure Pilates Studio in de Benelux 

De Pilates Studio opende voor het eerst haar deuren in 1994 in Den Haag, in 2000 werd er een tweede studio geopend in Rotterdam. De Pilates Studio was de eerste Pure Pilates studio in de Benelux en is tot op heden het enige gecertificeerde opleidingscentrum in de pure methode in de Benelux. De pure methode werd overgedragen door Romana Kryzanowska, erfgenaam van Joseph Pilates

Pilates is een oefenmethode voor het gehele lichaam. Bij Pilates werk je aan het vinden van de ultieme balans tussen body en mind en de samenhang van kracht, souplesse en controle. Alle oefeningen bij Pilates worden opgebouwd vanuit de "Powerhouse", hetgeen bestaat uit de buikspieren, rugspieren, binnenkant dijbeen en de bilspieren. Het beoefenen van Pilates resulteert in een krachtig, flexibel lichaam met gestroomlijnde spieren, een goede houding en een groot bewustzijn van je lichaam. 

De Pilates Studio heeft twee locaties, namelijk in Rotterdam en Den Haag. We zijn vijf dagen per week open en geven zowel privé- als groepslessen. 

Contacteer ons 

Wilt u een Pilates les inplannen of graag meer informatie ontvangen, bezoek dan onze website of neem contact met ons op. 

 

Pagina's

Google pagina's

Vrijblijvend meer informatie?