Studio in Den haag

Studio in Den haag - pilates-studio-rotterdam-001-78386cdaf1

Studio in Den Haag 

Bent u op naar een gezellige, authentieke Pilates Studio die werkt vanuit de pure methode vlakbij het centrum van Den Haag in een gezellige winkelstraat en op steenworp afstand van het strand.

De Pilates Studio, gelegen in het hart van Scheveningen

De Pilates Studio Den Haag is gelegen in het hart van Scheveningen in een gezellige, drukke winkelstraat en op steenworpafstand van het strand. Ideaal om na een intensieve Pilates sessie even uit te waaien en een wandeling te maken op het strand. 

De Pilates Studio werkt vanuit de pure methode, hetgeen werd overgedragen door Romana Kryzanowska, erfgenaam van Joseph Pilates. Pilates is een oefenmethode voor het gehele lichaam. In de methode wordt gewerkt aan het vinden van de ultieme balans tussen body en mind en de samenhang tussen kracht, souplesse en controle. De oefeningen bij Pilates worden opgebouwd vanuit de "Powerhouse", hetgeen bestaat uit de buikspieren, rugspieren, binnenkant dijbeen en de bilspieren. 

De Pilates Studio opende voor het eerst haar deuren in 1994 in Den Haag. in 2000 werd er een tweede studio geopend in Rotterdam. De Pilates Studio was de eerste pure Pilates studio in de Benelux en is tot op heden nog steeds het enige gecertificeerde opeleidingscentrum in de pure methode in de Benelux. De Pilates Studio is vijf dagen per week geopend en biedt zowel privé- als groepslessen aan. 

Contacteer ons

Wilt u meer informatie of heeft u vragen, neem dan contact met ons op. 

Pagina's

Google pagina's

Vrijblijvend meer informatie?