Studio Den Haag

Studio Den Haag - pilates-studio-rotterdam-001-78386cdaf1

Studio Den Haag 

Bent u op zoek naar een pure Pilates studio in de omgeving van Den Haag? Bezoek dan De Pilates Studio aan de Keizerstraat in Scheveningen.

De Pilates Studio, de studio die werkt vannuit de pure methode

De studio opende voor het eerst haar deuren in 1994 in Den Haag, in 2000 werd er een tweede studio geopend in Rotterdam. De Pilates Studio werkt vanuit de pure methode, hetgeen werd overgedragen door Romana Kryzanowska, erfgenaam van Joseph Pilates. De Pilates Studio was de eerste pure Pilates studio in de Benelux en is tot op heden nog steeds het enige erkende pure Pilates opleidingscentrum in de Benelux. De Pilates Studio is gevestigd op twee plaatsen, waarvan eentje in Den Haag in een gezellige winkelstraat in hartje Scheveningen. Deze studio zit tevens op steenworp afstand van het strand, ideaal om na een intense Pilates sessie een strand wandeling te maken op het strand. De tweede studio is gevestigd in Rotterdam aan de Slaak, vlakbij het centrum. Ideaal om na uw werk even langs te gaan voor een sessie. 

Bij Pilates werkt u aan het vinden van de ultieme balans tussen mind en body en de samenhang tussen kracht, souplesse en controle. Het beoefenen van Pilates resulteert in een krachtig, flexibel lichaam met gestroomlijnde spieren, een goede houding en een groot bewustzijn van je lichaam. Alle oefeningen bij Pilates zijn opgebouwd vanuit de "Powerhouse", hetgeen bestaat uit de buikspieren, rugspieren, binnenkant dijbeen en de bilspieren. 

Contacteer ons

Wilt u meer informatie over Pilates of zou u graag een Pilates les in willen plannen, neem dan contact met ons op. 

Pagina's

Google pagina's

Vrijblijvend meer informatie?