Studio Den Haag

Studio Den Haag - pilates-studio-rotterdam-001-78386cdaf1

Studio Den Haag 

Bent u op zoek naar een gezellige, sfeervolle Pilates Studio in de omgeving Den Haag en op een steenworp afstand van het strand? Dan is De Pilates Studio de studio die u zoekt.

De pure methode

De Pilates Studio is gelegen in een gezellige winkelstraat in hartje Scheveningen en op een steenworp afstand van het strand. De ideale gelegenheid om na een intensieve sessie even uit te waaien op het strand.

De Pilates Studio werkt vanuit de pure methode, deze methode is overgedragen door Romana Kryzanowska, erfgenaam van Joseph Pilates. Pilates is gericht op het vinden van de ultieme balans tussen mind en body. De Pilates Studio was de eerste Pure Pilates studio in Europa en is tot op heden nog steeds het enige erkende opleidingscentrum van de Benelux. Door de talrijke ervaren trainers kan De Pilates Studio u zeker van een uitstekende sessie voorzien.

De Pilates Studio biedt zowel privé- als groepslessen aan. We zijn vijf dagen per week open en hebben tevens een studio in Rotterdam aan de Slaak.

Contacteer ons

Wilt u meer informatie over Pilates of zou u graag een Pilates les in willen plannen, bezoek dan onze website of neem dan contact met ons op. 

Pagina's

Google pagina's

Vrijblijvend meer informatie?