Professionele Pilates opleiding

Professionele Pilates opleiding - logo

Professionele Pilates opleiding

Denkt u erover na om een Professionele Pilates opleiding in de pure methode te volgen en wilt u de echte waarde van Pilates overbrengen op klanten op de manier zoals Joseph Pilates het bedoeld heeft? Dan is De Pilates Studio het juiste opleidingscentrum om dat te doen!

Het enige erkende Pilates opleidingscentrum in de pure methode in de Benelux

Pilates wordt steeds populairder de laatste jaren en steeds meer fitnessscholen en andere bedrijven geven Pilates-achtige lessen. Deze lessen lijken echter vrijwel helemaal niet op de originele lessen van Joseph Pilates. Je behaalt er daarom ook niet het resultaat mee dat je wel krijgt door beoefening van de pure methode. 

De Pilates Studio was de eerste Pure Pilates studio in Europa en is tot op heden nog steeds het enige erkende opleidingscentrum in de pure methode in de Benelux. De Pilates opleiding is opgedeeld in 3 niveaus: basis, intermediate en gevorderd. Elk niveau bestaat uit workshops, zelfstandige studie, privé sessies en een eindevaluatie. De opleiding kan zowel in Den Haag als in Rotterdam gevolgd worden. Alle oefeningen van Pilates worden opgebouwd vanuit de "Powerhouse", hetgeen bestaat uit de buikspieren, rugspieren, binnenkant dijbeen en bilspieren. Het doel van Pilates is ook om de ultieme balans te vinden tussen body en mind. Tijdens de Pilates les maak je ook gebruik van verschillende toestellen (Apparatus) en de mat, die bedoeld is om de "Powerhouse" nog extra te versterken.

Heeft u interesse in de Professionele Pilates opleiding?

Heeft u interesse in deze opleiding en zou u graag meer informatie willen, ga dan naar Professionele Pilates opleiding of neem contact met ons op.   

Pagina's

Google pagina's

Vrijblijvend meer informatie?