Pilates Studio in Scheveningen

Pilates Studio in Scheveningen - keizerstraat_studio1

Pilates Studio Scheveningen 

Bent u op zoek naar een authentieke Pilates studio in de pure methode gelegen in hartje Scheveningen, op steenworp afstand van het strand?

De Pilates Studio, de eerste pure Pilates studio sinds 1994

De Pilates Studio opende voor het eerst haar deuren in 1994 in Den Haag, in 2000 werd er een tweede studio geopend in Rotterdam. De Pilates Studio Den Haag is gelegen in een gezellige winkelstraat in hartje Scheveningen en ligt tevens op steenworp afstand van het strand. Dit geeft u de perfecte gelegenheid om na een intense Pilates sessie lekker uit te waaien op het strand. We zijn vijf dagen per week geopend en bieden zowel groeps- als privé lessen aan. 

De Pilates Studio was de eerste Pilates studio in de pure methode in de Benelux en is tot op heden nog steeds het enige erkende pure Pilates opleidingscentrum in de Benelux. De pure methode werd overgedragen door Romana Kryzanowska, erfgenaam van Joseph Pilates. Bij Pilates werk je aan het vinden van de ultieme balans tussen mind en body en de samenhang tusen kracht, souplesse en controle. Het beoefenen van Pilates resulteert in een krachtig, soepel lichaam met gestroomlijnde spieren, een goede houding en een groot bewustzijn van je lichaam. Alle oefeningen bij Pilates worden opgebouwd vanuit de "Powerhouse", hetgeen bestaat uit de buikspieren, rugspieren, binnenkant dijbeen en de bilspieren. 

Contacteer ons

Mocht u interesse hebben in een Pilates les of wilt u graag meer informatie ontvangen, neem dan contact met ons op. 

Pagina's

Google pagina's

Vrijblijvend meer informatie?