Pilates Studio in Scheveningen

Pilates Studio in Scheveningen - keizerstraat_studio1

Pilates Studio Scheveningen 

Bent u op zoek naar een Pilates Studio, gelegen in een gezellige winkelstraat in Scheveningen en op loopafstand van het strand? Dan is de Pilates Studio de perfecte locatie voor u. 

Pilates Studio die werkt vanuit de pure methode

De Pilates Studio, opgericht in 1994, werkt vanuit de pure methode die wordt overgedragen door Romana Kryzanowska, erfgename van Joseph Pilates. We bieden zowel groepslessen als privélessen aan.

Met de pure methode bouw je je oefeningen op vanuit het Powerhouse. Het Powerhouse bestaat uit je buikspieren, rugspieren, binnenkant dijbeen en bilspieren. Het beoefenen van Pilates zal resulteren in een krachtig en soepel lichaam met gestroomlijnde spieren, een goede houding en een groot bewustzijn van je lichaam. 

Dus bent u op zoek naar een Pilates Studio gelegen in een gezellige winkelstraat in Scheveningen dan is de Pilates Studio de perfecte locatie voor u! De Studio ligt tevens op loopafstand van het strand, dus de perfecte gelegenheid om na een sessie even uit te waaien en een wandeling te maken. We hebben tevens een Pilates Studio in Rotterdam aan de Slaak, die is geopend in 2000. 

Contacteer ons

Mocht u interesse hebben of meer informatie willen ontvangen, neem dan contact met ons op. 

 

Pagina's

Google pagina's

Vrijblijvend meer informatie?