Pilates studio Den Haag

Pilates studio Den Haag - pilates-studio-rotterdam-001-78386cdaf1

Pilates studio Den Haag 

Bent u op zoek naar een Pilates studio waar u Pilates lessen kunt volgen vanuit de pure methode?

De Pilates Studio, de eerste pure Pilates studio in de Benelux sinds 1994

De Pilates Studio opende voor het eerst haar deuren in 1994 in Den Haag, in 2000 werd er een tweede studio geopend in Rotterdam. De Pilates Studio is tevens het enige gecertificeerde Pilates opleidingscentrum in de pure methode in de Benelux. De pure methode werd overgedragen door Romana Kryzanowska, erfgenaam van Joseph Pilates

Bij Pilates werk je aan het vinden van de ultieme balans tussen mind en body en de samenhang tussen kracht, souplesse en controle. Het beoefenen van Pilates resulteert in een krachtig, soepel lichaam en gestroomlijnde spieren, een goede houding en een groot bewustzijn van het lichaam. Alle oefeningen worden bij Pilates opgebouwd vanuit de "Powerhouse", hetgeen bestaat uit de buikspieren, rugspieren, binnenkant dijbeen en de bilspieren. 

De Pilates Studio is vijf dagen per week geopend en heeft twee studio's. Eentje ligt gelegen in hartje Scheveningen in een gezellige winkelstraat en op een steenworp afstand van het strand. De tweede studio ligt aan de Slaak in Rotterdam vlakbij het centrum. 

Contacteer ons 

Wilt u een Pilates les volgen bij De Pilates Studio of graag eerst meer informatie ontvangen, neem dan contact met ons op. 

Pagina's

Google pagina's

Vrijblijvend meer informatie?