Pilates oefeningen rug

Pilates oefeningen rug - pilates-studio-rotterdam-001-78386cdaf1

Pilates oefeningen rug 

Heeft u rugklachten en wilt u deze graag verminderen? Neem dan Pilates lessen bij De Pilates Studio.

De Pilates Studio, de eerste pure Pilates studio in de Benelux 

De Pilates Studio was de eerste pure Pilates studio in de Benelux. Daarnaast zijn we tot op heden nog steeds het enige gecertificeerde opleidingscentrum in de pure methode in de Benelux. De pure methode werd overgedragen door Romana Kryzanowska, erfgenaam van Joseph Pilates. De Pilates Studio heeft twee studio's namelijk in Den Haag en Rotterdam. We zijn vijf dagen per week geopend en bieden zowel prive- als groepslessen aan. 

Pilates is een oefenmethode voor het gehele lichaam. Bij Pilates werk je aan het vinden van de ultieme balans tussen body en mind en de samenhang tussen kracht, souplesse en controle. Alle oefeningen bij Pilates worden opgebouwd vanuit de "Powerhouse", hetgeen bestaat uit de buikspieren, rugspieren, binnenkant dijbeen en de bilspieren. Het beoefenen van Pilates resulteert in een krachtig, flexibel lichaam met gestroomlijnde spieren, een goede houding en een groot bewustzijn van je lichaam. 

Pilates is een doeltreffend middel om preventief te werken en blessures te voorkomen, maar kan ook als revalidatie worden gebruikt. Pilates is dan ook uitgegroeid tot één die onder andere door artsen, fysiotherapeuten en chiropractors wordt erkend. 

Contacteer ons 

Wilt u graag van uw rugklachten af en een betere houding krijgen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze website voor meer informatie.

 

Pagina's

Google pagina's

Vrijblijvend meer informatie?