Pilates Nederland

Pilates Nederland - pilates-studio-rotterdam-001-78386cdaf1

Pilates Nederland 

Pilates is sterk in populariteit gestegen in Nederland. Wil je ook kennismaken met deze sport, kom dan gezellig naar De Pilates Studio voor een Pilates les!

De Pilates Studio, de studio die werkt vanuit de pure methode

De Pilates Studio opende voor het eerst haar deuren in 1994 in Den Haag, in 2000 werd er een tweede studio geopend in Rotterdam. De Pilates Studio werkt vanuit de pure methode en was de eerste studio in de Benelux. Ze zijn tevens tot op heden nog steeds het enige gecertificeerde Pilates opleidingscentrum in de pure methode in de Benelux. 

Steeds meer fitness scholen e.d. bieden Pilates lessen aan, deze lessen lijken echter vrijwel totaal niet op de Pilates lessen zoals Joseph Pilates die bedoeld heeft. U zult dan ook niet dezelfde resultaten boeken als wanneer u Pilates vanuit de traditionele, pure methode volgt. De Pilates Studio werkt vanuit de pure methode, hetgeen werd overgedragen door Romana Kryzanowska, erfgenaam van Joseph Pilates

Pilates is een sport waarbij je het gehele lichaam traint. Alle oefeningen bij Pilates zijn opgebouwd vanuit de "Powerhouse", hetgeen bestaat uit de buikspieren, rugspieren, binnenkant dijbeen en de bilspieren. Bij het beoefenen van Pilates werk je aan het vinden van de ultieme balans tussen mind and body en het zal resulteren in een krachtig, soepel lichaam met gestroomlijnde spieren, een goede houding en een groot bewustzijn van het lichaam. 

De Pilates Studio is vijf dagen per week geopend en we bieden zowel groeps- als prive lessen aan. De Pilates Studio heeft twee locaties, een studio in de Keizerstraat in Scheveningen en een studio aan de Slaak in Rotterdam. 

Contacteer ons

Ben jij geïnteresseerd in Pilates en zou je graag een les in willen plannen of meer informatie willen ontvangen, bezoek dan onze website of neem contact met ons op. 

 

Pagina's

Google pagina's

Vrijblijvend meer informatie?