Pilates lessen Rotterdam

Pilates lessen Rotterdam - pilates-studio-rotterdam-001-78386cdaf1

Pilates lessen Rotterdam

Bent u op zoek naar een leuke, gezellige Pilates studio in de omgeving van Rotterdam waar u een Pilates les in de pure methode kunt volgen? Neem dan eens een kijkje bij De Pilates Studio.

De Pilates Studio, de studio die zich richt op de pure methode. 

De Pilates Studio werkt vanuit de pure methode, deze methode is overgedragen door Romana Kryzanowska, erfgenaam van Joseph Pilates. Pilates is een oefenmethode voor het hele lichaam. Bij Pilates werk je aan het vinden van de ultieme balans tussen mind en body. Alle oefeningen bij Pilates worden opgebouwd vanuit de "Powerhouse", hetgeen bestaat uit de buikspieren, rugspieren, binnenkant dijbeen en de bilspieren. Er wordt bij Pilates gebruik gemaakt van verschillende toestellen (Apparatus) en er zijn ook een aantal oefeningen op de mat, die de "Powerhouse" versterken. Het beoefenen van Pilates resulteert dan ook in een krachtig en soepel lichaam met gestroomlijnde spieren, een goede houding en een groot bewustzijn van je lichaam. 

De Pilates Studio opende voor het eerst haar deuren in 1994 in Den Haag, in 2000 is er een tweede studio geopend in Rotterdam aan de Slaak. De Pilates Studio was de eerste Pilates studio in de pure methode in Europa en is tot op heden nog steeds het enige erkende opeleidingscentrum in de pure methode in de Benelux. Zowel de studio als de opleding staan erg hoog aangeschreven en door onze talrijke ervaren trainers kunnen wij u zeer zeker voorzien van een uitstekende Pilates sessie. 

Contacteer ons

Heb jij interesse in het volgen van een Pilates les bij De Pilates Studio en zou je graag meer informatie willen ontvangen, bezoek dan onze website of neem dan contact met ons op. 

 

 

Pagina's

Google pagina's

Vrijblijvend meer informatie?