Pilates les

Pilates les - pilates-studio-rotterdam-001-78386cdaf1

Pilates Les

Bent u geïnteresseerd in Pilates en zou u graag een privé of groepsles volgen? Kom dan langs bij De Pilates Studio, de pure Pilates studio sinds 1994.

De Pilates Studio, de studio die les geeft vanuit de pure methode

De Pilates Studio opende voor het eerst haar deuren in 1994 in Den Haag, in 2000 werd er een tweede studio geopend in Rotterdam. De Pilates Studio werkt vanuit de pure methode, hetgeen werd overgedragen door Romana Kryzanowska, erfgenaam van Joseph Pilates. De Pilates Studio was de eerste pure Pilates studio in de Benelux en is tot op heden het enige erkende opleidingscentrum in de Benelux. De Pilates studio is gevestigd in Den Haag en Rotterdam. We bieden zowel groeps- als privélessen en zijn vijf dagen per week geopend. 

Bij Pilates werk je aan het vinden van de ultieme balans tussen mind en body en de samenhang tussen kracht, souplesse en controle. Het beoefenen van Pilates resulteert in een krachtig, soepel lichaam met gestroomlijnde spieren, een goede houding en een groot bewustzijn van je lichaam. Alle oefeningen bij Pilates zijn opgebouwd vanuit de "Powerhouse", hetgeen bestaat uit de buikspieren, rugspieren, binnenkant dijbeen en bilspieren. 

Contacteer ons

Heeft u interesse in het volgen van een Pilates les of wilt u graag eerst meer informatie ontvangen, neem dan contact met ons op.

Pagina's

Google pagina's

Vrijblijvend meer informatie?