Pilates in Den Haag

Pilates in Den Haag - logo

Pilates in Den Haag 

Bent u op zoek naar een Pilates studio in de pure methode gelegen in hartje Scheveningen?

De Pilates Studio, de studio die lesgeeft vanuit de pure methode

De Pilates Studio opende voor het eerst haar deuren in 1994 in Den Haag, in 2000 werd er een tweede studio in Rotterdam geopend. De Pilates Studio was de eerste pure Pilates studio in de Benelux en is tot op heden nog steeds het enige erkende Pilates opleidingscentrum in de pure methode in de Benelux. De pure methode werd overgedragen door Romana Kryzanowska, erfgenaam van Joseph Pilates. Pilates richt zich op het vinden van de ultieme balans tussen mind en body. Alle oefeningen worden opgebouwd vanuit het "Powerhouse", hetgeen bestaat uit de buikspieren, rugspieren, binnenkant dijbeen en de bilspieren. Pilates resulteert in een krachtig, soepel lichaam met gestroomlijnde spieren, een goede houding en een groot bewustzijn van je lichaam. 

De Pilates Studio is gelegen in het hart van Scheveningen in een drukke, gezellige winkelstraat en op steenworp afstand van het strand. Ideaal om na een goede sessie tijdens een wandeling even uit te waaien op het strand. De Pilates Studio is vijf dagen per week open en heeft tevens een locatie in Rotterdam aan de Slaak. 

Contacteer ons

Heeft u interesse in een Pilates les bij de Pilates Studio en zou je graag meer informatie willen ontvangen of een les bij willen wonen, neem dan contact met ons op. 

Pagina's

Google pagina's

Vrijblijvend meer informatie?