Pilates Den Haag centrum.

Pilates Den Haag centrum. - pilates-studio-rotterdam-001-78386cdaf1

Pilates Den Haag Centrum

Wilt u het nieuwe jaar goed beginnen en heeft u als voornemen om meer te gaan bewegen, dan is Pilates het antwoord. 

De Pilates Studio, de studio die werkt vanuit de pure methode 

De Pilates Studio Den Haag is gelegen in hartje Scheveningen in een gezellige winkelstraat en op steenworpafstand van het strand. De Pilates Studio opende voor het eerst haar deuren in 1994 en in 2000 werd er een tweede studio geopend in Rotterdam. De Pilates Studio was de eerste pure Pilates studio in de Benelux en is tot op heden nog steeds het enige erkende pure Pilates opleidingscentrum in de Benelux. De pure methode werd overgedragen door Romana Kryzanowska, erfgenaam van Joseph Pilates

Pilates richt zich op het vinden van de ultieme balans tussen mind en body en de samenhang tussen kracht, souplesse en controle. Alle oefeningen bij Pilates worden opgebouwd vanuit de "Powerhouse", hetgeen bestaat uit de buikspieren, rugspieren, binnenkant dijbeen en bilspieren. Het beoefenen van Pilates resulteert in krachtig en soepel lichaam met gestroomlijnde spieren, een goede houdig en een groot bewustzijn van je lichaam. 

Contacteer ons

Wilt u graag Pilates gaan beoefenen en bent u op zoek naar een gezellige pure Pilates studio, neem dan contact met ons op. 

Pagina's

Google pagina's

Vrijblijvend meer informatie?