Opleiding Pilates

Opleiding Pilates - pilates-studio-rotterdam-001-78386cdaf1

Opleiding Pilates 

Denkt u erover na om een Pilates opleiding in de pure methode te volgen en wilt u de echte waarde van Pilates overbrengen op klanten op de manier zoals Joseph Pilates het bedoeld heeft?

De Pilates Studio, het enige gecertificeerde opleidingscentrum in de pure methode in de Benelux

De Pilates Studio opende voor het eerst haar deuren in 1994 in Den Haag, in 2000 werd er een tweede studio geopend in Rotterdam. De Pilates Studio was de eerste pure Pilates Studio in de Benelux en is tot op heden nog steeds het enige gecertificeerde opleidingscentrum in de pure methode in de Benelux. De Pilates Studio werkt vanuit de pure methode, hetgeen werd overgedragen door Romana Kryzanowska, erfgenaam van Joseph Pilates. Alle oefeningen van Pilates worden opgebouwd vanuit de "Powerhouse", hetgeen bestaat uit de buikspieren, rugspieren, binnenkant dijbeen en bilspieren. Het doel van Pilates is het vinden van de ultieme balans tussen mind en body. Het beoefenen van Pilates resulteerd in een soepel en krachtig lichaam met gestroomlijnde spieren, een goede houding en een groot bewustzijn van je lichaam. 

De Pilates opleiding is opgedeeld in 3 niveaus, basis, intermediate en gevorderd. Elk niveau bestaat uit workshops, zelfstandige studie, privé sessies en een eindevaluatie. De opleiding kan zowel in Den Haag als Rotterdam gevolgd worden. De opleiding Pilates is bedoeld voor een ieder die Pilates in de pure methode met enthausiasme wilt en kan overbrengen aan de klant. 

Heeft u interesse in de Pilates opleiding?

Heeft u interesse in de Pilates opleiding en zou u graag meer informatie willen, ga dan naar Opleiding Pilates of neem contact met ons op.

Pagina's

Google pagina's

Vrijblijvend meer informatie?