Opleiding Pilates instructeur

Opleiding Pilates instructeur - logo

Opleiding Pilates instructeur 

Bent u op zoek naar een studio waar u de opleiding voor Pilates instructeur in de pure methode kunt volgen? Dan is De Pilates Studio het juiste opleidingscentrum om dat te doen!

De Pilates Studio, het enige erkende Pilates opleidingscentrum in de pure methode in de Benelux

De Pilates Studio opende voor het eerst haar deuren in 1994 in Den Haag, in 2000 werd er een tweede studio geopend in Rotterdam. De Pilates Studio was de eerste pure studio in de Benelux en is tot op heden nog steeds het enige erkende opleidingscentrum in de pure methode in de Benelux. De Pilates Studio werkt vanuit de pure methode, deze is overgedragen door Romana Kryzanowska, erfgenaam van Joseph Pilates

Pilates wordt steeds populairder en ook fitnesscholen e.d. bieden Pilates groepslessen aan. Deze lessen lijken echter vrijwel totaal niet op de Pilates lessen zoals Joseph Pilates ze bedoeld had. Ze zullen daarom hoogstwaarschijnlijk ook niet de resultaten geven die u wel zou krijgen wannneer u traint vanuit de pure, traditionele methode. De Pilates opleiding is opgedeeld in 3 niveaus: basis, intermediate en gevorderd. Elk niveau bestaat uit workshops, zelfstandige studie, privé sessies en een eindevaluatie. De opleiding kan zowel in Den Haag als in Rotterdam gevolgd worden.

Bij Pilates traint u het gehele lichaam. Alle oefeningen van Pilates worden opgebouwd vanuit de "Powerhouse", hetgeen bestaat uit de buikspieren, rugspieren, binnenkant dijbeen en bilspieren. Het doel van Pilates is ook om de ultieme balans te vinden tussen body en mind. Het beoefenen van Pilates resulteert dan ook in een soepel, krachtig lichaam met gestroomlijnde spieren, een goede houding en een groot bewustzijn van je lichaam. 

Wilt u de echte waarde van Pilates overbrengen op klanten op de manier zoals Joseph Pilates het bedoeld heeft? Dan is De Pilates Studio het juiste opleidingscentrum om dat te doen!

Contacteer ons 

Ben u geïnteresseerd in het volgen van de opleiding tot Pilates instructeur of wilt u graag eerst meer informatie ontvangen, bezoek dan onze website of neem contact met ons op. 

Pagina's

Google pagina's

Vrijblijvend meer informatie?