Den Haag Studio

Den Haag Studio - pilates-studio-rotterdam-001-78386cdaf1

Den Haag Studio

Bent u op zoek naar een gezellige, authentieke studio in het hartje van Scheveningen? Dan is De Pilates Studio de perfecte studio voor u!

De Pilates Studio, de eerste pure studio in de Benelux 

De Pilates Studio opende voor het eerst haar deuren in 1994 in Den Haag, in 2000 werd er een tweede studio geopend in Rotterdam. De Pilates Studio werkt vanuit de pure methode, hetgeen werd overgedragen door Romana Kryzanowska, erfgenaam van Joseph Pilates. De Pilates Studio is tevens het enige erkende opleidingscentrum in de pure methode in de Benelux. 

Alle oefeningen bij Pilates worden opgebouwd vanuit de "Powerhouse", hetgeen bestaat uit de buikspieren, rugspieren, binnenkant dijbeen en de bilspieren. Het beoefenen van Pilates resulteerd in een krachtig en soepel lichaam met gestroomlijnde spieren, een goede houding en een groot bewustzijn van je lichaam. 

De Pilates Studio heeft tevens een studio in Rotterdam aan de Slaak. We zijn vijf dagen per week geopend en bieden zowel groeps- als privé lessen aan. De Studio in Den Haag is gelegen in het hartje van Scheveningen in een gezellige winkelstraat en op steenworp afstand van het strand. Ideaal om even uit te waaien en een strandwandeling te maken na een intensieve Pilates sessie. 

Contacteer ons

Ben jij geïnteresseerd in Pilates en zou je graag een les in willen plannen of meer informatie willen ontvangen, bezoek dan onze website of neem contact met ons op. 

Pagina's

Google pagina's

Vrijblijvend meer informatie?