Cursus Pilates trainer

Cursus Pilates trainer - pilates-studio-rotterdam-001-78386cdaf1

Cursus Pilates trainer

Bent u op zoek naar een cursus Pilates trainer in de pure methode bij een erkend opleidingscentrum, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De Pilates Studio, het enige erkende opleidingscentrum in de pure methode in de Benelux

De Pilates Studio werkt vanuit de pure methode. Deze is aangeleerd door Romana Kryzanowska, erfgename van Joseph Pilates. De cursus Pilates trainer is bedoeld voor een ieder die de waarde van Pilates kan en wilt overbrengen aan de klant. De cursus is onderverdeeld in drie niveaus: basis, intermediate en gevorderd. De cursus bestaat uit workshops, zelfstandige studie, privé sessies en een eindevaluatie. De Pilates Studio is daarnaast ook het enige erkende opleidingscentrum in de pure methode in de Benelux. Zowel de Pilates Studio als de cursus staan hoog aangeschreven en de ervaren trainers kunnen u zeker van een goede, leerzame cursus voorzien. De Pilates Studio heeft twee locaties in Rotterdam en Den Haag en de cursussen kunnen dan ook op beide locaties gevolgd worden. 

Contacteer ons

Bent u op zoek naar een hooggewaardeerde cursus in de pure methode bij een studio die als enige erkend is in de Benelux. Ga dan voor meer informatie naar onze website of neem contact met ons op. 

Pagina's

Google pagina's

 • Pilates lessen

  Bent u op zoek naar een leuke Pilates les die gegeven wordt vanuit de pure methode? Dan is de Pilates Studio de studio die u zoekt.
 • Pilates NL

  Geïnteresseerd in Pilates en bent u zoek naar een studio die u van een goede, kwalitatieve sessie voorziet? Kom dan langs bij De Pilates Studio!
 • Pilates lessen Rotterdam

  Bent u op zoek naar een leuke, gezellige Pilates studio in de omgeving van Rotterdam waar u een Pilates les in de pure methode kun volgen? Neem dan eens een kijkje bij De Pilates Studio.
 • Cursus Pilates Instructeur Den Haag

  Bent u op zoek naar een cursus Pilates Instructeur in de pure methode en wilt u de waarde van de Pilates methode overbrengen op klanten op de manier zoals Joseph Pilates het bedoeld heeft? Dan is De Pilates Studio het juiste opleidingscentrum om dat te doen!
 • Cursus Pilates instructeur

  Bent u op zoek naar een cursus voor Pilates instructeur in de pure methode, dan is De Pilates Studio de perfecte locatie voor u.

Vrijblijvend meer informatie?