Cursus Pilates Instructeur Den Haag

Cursus Pilates Instructeur Den Haag - pilates-studio-rotterdam-001-78386cdaf1

Cursus Pilates Instructeur Den Haag 

Bent u op zoek naar een cursus Pilates Instructeur in de pure methode en wilt u de waarde van de Pilates methode overbrengen op klanten op de manier zoals Joseph Pilates het bedoeld heeft? Dan is De Pilates Studio het juiste opleidingscentrum om dat te doen!

Het opleidingscentrum dat u opleidt zoals Josepth Pilates bedoeld heeft.

Pilates wordt steeds bekender en steeds meer fitnesscholen geven Pilates-achtige lessen. Deze lessen lijken echter haast in geen enkel opzicht op de originele lessen van Joseph Pilates. Ze geven daarom ook niet het resultaat dat u met de pure methode wel krijgt.

De Pilates Studio was de eerste Pure Pilates studio in Europa en is tot op heden nog steeds het enige erkende opleidingscentrum in de pure methode in de Benelux. Bij Pilates zijn de oefeningen opgebouwd vanuit de "Powerhouse", hetgeen bestaat uit de buikspieren, rugspieren, binnenkant dijbeen en de bilspieren. Het opleidingsprogramma is opgedeeld in 3 niveaus: basis, intermediate en gevorderd, waarvan elk niveau bestaat uit workshops, zelfstandige studie, privésessies en een eindevaluatie. De cursus kan zowel in de studio in Den Haag als in Rotterdam gevolgd worden. 

Bent u geïnteresseerd?

Heeft u interesse in deze cursus en zou u graag meer informatie willen, ga dan naar cursus Pilates Instructeur of neem contact met ons op.  

 

Pagina's

Google pagina's

Vrijblijvend meer informatie?